Gümüşyazı Ortaokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.15 15:15
Servis Bilgisi: Servis ile ulaşım imkanı sağlanmakta.
Sportif Etkinlikler: Futbol,basketbol,voleybol branşlarında başarı ile okulumuz temsil edilmekte.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (486) 684 20 21

WEB - https://gumusyazioo.meb.k12.tr

Adres - FINDIK BELDESİ GÜMÜŞYAZI MAH. AZADİ SK. GÜMÜŞYAZİ İ.Ö.O SİTESİ NO 12 GÜÇLÜKONAK / ŞIRNAK

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuza ulaşım ilçeden servis ile sağlanmakta.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Güçlükonak ilçe merkezine 9 km, Şırnak iline 84 km mesafede